Petreceri copii

Fiecare copil este un artist. Problema este cum sa ramana artist si dupa ce va creste. Picasso

Dupa ce au invatat sa mearga in picioare, copiii sunt nerabdatori sa descopere lumi noi. Pentru aceasta nerabdare si pentru pofta lor de joaca avem petreceri speciale. Si sa nu credeti ca la petrecerile aniversare venim singuri. Topaie in jurul nostru toate personajele de poveste care v-au bucurat odata si copilaria dumneavoastra. Topaie neastamparate si sunt gata mereu de joaca si de spectacol.

Clowni si clownite, printi si printese, pirati si piratese, magicieni si vrajitoare, îngerasi, zâne, ursitoare, personajele de poveste ale copilariei va vor aduce ceea ce va doriti: arta si întâietate, succes, voie buna, zâmbete, surprize placute, spectacole inedite, personalizate, petreceri de care toti îsi vor aduce aminte cu bucurie.

  • Petreceri Copii
  • Petreceri Copii
  • Petreceri Copii
  • Petreceri Copii
  • Petreceri Copii
  • Petreceri Copii
  • Petreceri Copii
  • Petreceri Copii
  • Petreceri Copii
  • Petreceri Copii

Cele mai reusite petreceri pentru copii cu : Oraselul lenes - Stefania si Sportacus, Hannah Montana, Alba ca zapada, Harry Potter, Minnie si Mickey Mouse, Clown, Printese, Zane, Pirati, Iepurasi, Ingerasi, Scufita rosie, Spiderman, Batman si multe alte personaje. Baloane modelabile, pictura pe fata si o multime de jocuri distractive si antrenante!

Include: face-painting cu produse speciale GRIMAS Olanda, bodypainting,baloane modelate in diverse forme (inimioare, mii de animalute, flori colorate, sabii, scuturi, pistoale, etc), muzica pentru copii, multe jocuri si multe alte surprize pentru o petrecere de neuitat pentru copilul tau!

Jocuri ingenioase, care mai de care mai educative si antrenante la care si cei mari, parinti sau bunici, vor dori sa guste din farmecul copilariei si sa simta placerea jocului celor mici.

Pana cand vor ajunge sa inteleaga distractia celor mari, cei mici isi cer dreptul lor la distractie. Nu de putine ori, in aceste cazuri, unii dintre parinti trebuie sa renunte la compania relaxanta a celor mari pentru a se integra in jocurile, cu reguli uneori neintelese pe deplin, ale copiilor. De obicei, la petrecerile parintilor, cele ale copiilor sunt plasate ori undeva intr-un colt, ori sufera de prea multa plictiseala ori improvizatie, in ciuda eforturilor facute de cei mari.

In spatii speciale amenajate sau in locuri pe care le stabilim impreuna, putem aduna copiii care isi insotesc parintii la botez, nunta si aniversari. Aici incepe, cu mare grija si atentie, si distractia celor mici: una speciala, poate chiar mai haioasa si mai exuberanta decat a parintilor, din camera alaturata. Face-painting, scamatorii cu baloane, jocuri vechi specifice varstei sau jocuri noi, inventate pe loc din imaginatia fara limite ale copiilor.